İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi Geçmişten Günümüze

Tarihçe

Üniversitemizin bünyesinde 06.02.2012 tarih ve 2012.3.13 sayılı kararı ile, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde; Bankacılık ve Finans, Maliye, Siyaset Bilimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, İşletme, Kamu Yönetimi bölümleri açılması uygun görülmüştür.

Fakültemiz cennet vatanımızın cennet köşelerinde biri olan ve kültür zenginliğinin odaklaştığı Iğdır ilinin Suveren mevkiinde Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsünde bulunmaktadır.

Fakültemiz il merkezine 12 km uzaklıkta olup, Ağrı Dağı eteklerinde doğa güzellikleri merkezi olan 3000 dönüm arazi üzerinde kurulmuş bir kampüs alanında hizmet vermektedir. Okulumuzun hizmet binası derslikleri Avrupa standartlarında dizayn edilmektedir.