Fakültemiz İktisat Bölümünden Doçentlik Unvanı Alan Serkan Künü Cübbesini Giydi

Doçentlik unvanına hak kazanan ve kadro ataması yapılan Doç. Dr. Serkan Künü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın elinden cübbesini giydi. Iğdır Üniversitesi Yönetim Kurulu; 15.06.2020 tarih ve 2020/28 sayılı toplantısında Doç. Dr. Serkan Künü’nün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Anabilim Dalı doçent kadrosuna atanmasına karar verdi.

Üniversitemiz senato odasında düzenlenen cübbe giyme törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma başta olmak üzere Iğdır Üniversitesi Yönetim Kurulu üyeleri, unvan almaya hak kazanan öğretim üyeleri ve meslektaşları katıldı. Profesörlük ve doçentlik unvanlarını almaya hak kazanan öğretim üyelerine cübbelerini giydirdikten sonra kısa bir konuşma yapan Rektör Alma; “Öncelikle yeni unvanlarını alarak akademik başarı gösteren öğretim üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Değerli meslektaşlarımızın bilimsel çalışmalarıyla eğitime sürekli katkı sağlayacağından hiçbir şüphem yoktur. Iğdır Üniversitesinin her bir ferdini ailemizin bir parçası olarak görüyor ve destekliyoruz. Üniversitemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” şeklinde konuştu. Cübbe giyme töreni, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 18 Haziran,2020